Over Roundscape

Geboren uit de wens om tuinen als thuis te laten voelen

Inspiratie uit onze projecten

Andreia Rosier

Roundscape

Andreia is de tuindesign studio gestart met één wens:

‘Tuinen als thuis te laten voelen’.

Ruim 12 jaar heeft Andreia Rosier, als landschapsontwerper, iconische stedelijke omgevingen ontworpen, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze heeft met architecten, ontwikkelaars en gemeenten samengewerkt om een aantrekkelijk portfolio te creëren. In 2018 heeft Andreia Roundscape opgericht en ze zet daar haar werk als architect voort. Ze gebruikt haar brede ervaring om samen met bouwkundig architecten, constucteurs en hoveniers prachtige residentiële tuinen te ontwerpen.

Roundscape creëert buitenruimtes die een verlenging zijn van de levensstijl en de individuele smaak van haar klanten. De ontwerpoplossingen komen voort uit Andreia’s intuïtief vermogen om aan te sluiten bij het ‘hart’ van de klant en haar capaciteit om te luisteren naar de onuitgesproken wensen: “Ik streef er naar om de perfecte tuin voor mijn klant te creëren, een tuin waar ze trots op zijn. Wanneer ik aan een project werk, neem ik elk aspect van de levensstijl en de individuele smaak van de klant in overweging. Daarbij is de samenwerking klant-ontwerper essentieel”.

Andreia inspireert om na te denken over de manier waarop de buitenruimtes dagelijks worden gebruikt. Vervolgens vertaalt ze gebruik in een ontwerp, dat zowel functioneel als harmonieus is. Daarnaast verbindt ze de architectuur van de tuin met de architectuur van het huis, met als resultaat een tuin die op een natuurlijke en elegante manier aansluit bij het woonhuis.

Andreia’s brede kennis en sterke visie komt voort uit haar opleiding in landschapsdesign en de vele jaren ervaring als landschaps- en tuinontwerper. Uit haar omvangrijke referentiekader ontstaan oplossingen met een sterk architectonisch handschrift, die zowel sfeervol en verfijnd als functioneel en verrassend zijn.

andreia rosier 3 web

Ervaringen met Roundscape